kawan2 sy yg cantek dan encem=)

Monday, 2 May 2011

berbbq with dka3a family~

assalamualaikum...meh sini pakat2 bca cer bawu saia nah..cer nie all about dka3a life ja nah....pd 28 /4 kami tlah slesai mnjawab paper akhir tuk sem 3 nie...pas abih paper tanpa drancang...ada sowg membe kami nie ajak wat bbq kat uma dya...owner yg bg idea tu nama dya fendi..dya cadang kutip sowg rm5 ,,,sapa stuju bg dwet untuk bli brg...pastu pakat2 nak join,ada lam 20 owg yg join bbq mlm tu..dlm keadaan klam kabut tanpa wat prepare nk wat bbq tuk mlm tu..kmi geng dark pompuan uma sewa taman mahsuri jd mangsa kna perap ayam n wat suma yg tuk di bako malam nie..dark laki p tolong beli barang...pastu balik pada jawab exam tewus la dpa wat perencah ayam n perap ayam apa suma tu..mula tu aku egt nak tolong la..tp aku teteba ja jatoh kt almari lam blik..myb effect ta cukup tdo la kowt coz ari rabu khamis paper pad gak la..mana ta nya..ari rabu tu aku ada dua paper kowt..mlm tu ta tdo dok kampoi dua2 paper tuk ari rabu..lpas balik jawab paper pg rabu tu,ptg ada lak..geb 2jam pown balik ta tdo n rehat..twus amek soklan final,dok prepare...mlm lak dok kampoi paper tuk ari khamis,mana nak dan tdo...hurmm..aduyai tergelincir jawuh lak dr tajuk bbq..sowie2..he3...bact to cerita bbq..hurmmm...lps pada solat isyaa tetba ujan..aduyaiii..jemmm tewus..mana ta nya..dok p.k mcm mana la nak berbbq tgah2 ujan nie..nk p umah sewa dark laki taman siswa pown ta bley..suma pakat2 naik moto..pastu kawan2 kami yg nak p sana pakat2 mai amek la...p uma depa pown da kul 10 lbey...mula la acara bako membako ayam..hahaha..kita bako ja..hehehe..lps suma siap kami pown mkn la...pastu da beh suma...abg long kami n kwn len dok ckp spatah dua kata coz kami ta jumpa da sem dpn..coz pakat2 nk g l.i..sem 5 plak nuh nak jumpa..tawun dpn pulak nuhhh..hurmm..pastu lam kul 12 kami suma pakat2 balik...ms nak balik tu dpa dok rancang nak kua lepak pulak..alahai...pastu 12.30 dpa pakat2 mai amek la ngn keta..ada r kat 4 biji keta yg join..suma dark2 yg join bbq mlm tu la..kami pown grak la g lepak dataran..dok dataran sat..pastu ronda2 stadium sat...pastu last kali kami lpak minum mkn kat ghani charkoteow aloq staq...sedaq2 kul 4 pg dah..kami pown angkat kaki chow la....haha...dah la..ta larat nak cita dah..hehe..papai..


nie ha serba sedikit pic yg sempat kami amek...


with razak..gedix sat..hahaha

with nakiah

abg long n wan..
ca'ah n kiah..
wyh mama aka natrah
razak n ayu..
nurul n kiah..


time bako membako




makan-makan











p/s:syg ampa suma sgt2 wahai darkl dka3a....jumpa lg d sem 5..papai..t.c..

No comments:

Post a Comment